2.11.2022 Pirjo Virtanen 0Comment

Yhdistyksen toiminta on palautumassa ennalleen, vaikka maailmantilanne on edelleen epävakaa. Työskentely yhteisen hyvän eteen jatkuu. Teemme parhaillaan marraskuussa järjestettävien seurakuntavaalien vaalityötä ja suunnittelemme keväällä 2023 pidettävien eduskuntavaalien tapahtumia. Yhdistyksestämme on edustava ehdokasjoukko molempiin vaaleihin. Hyvään vaalitulokseen tarvitsemme kaikkien panosta, joten haastan kaikki mukaan vaalityöhön ja äänioikeutettuja antamaan äänensä molemmissa vaaleissa. Tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja yhteistyötä korostavalle toiminnallemme on tarvetta tulevaisuudessakin.

Yhdistyksen syksyn tapahtumat löytyvät ajantasaisesti kotisivultamme. Ne on koottu myös jäsenkirjeeseen.

Vuosi sitten aloitettu Seniorikahvila on edelleen ikäihmisille mieleinen kohtaamispaikka ja olemme saaneet kahvilan toiminnasta positiivista palautetta. Ihmiset kaipaavat kasvokkain kohtaamista ja vapaamuotoista yhdessä oloa. Jatkamme kahvilatoimintaa myös kevätpuolella. Keväällä järjestetystä pääsiäistapahtumasta saadun hyvän palautteen kannustamina toteutamme lapsiperheille suunnatun jouluisen tapahtuman. Vapaamuotoiset kohtaamiset ovat tervetulleita kaikenikäisille,

Yhdistyksen syyskokouksessa valitaan muun muassa yhdistyksen puheenjohtaja ja johtokunta sekä Kunnallisjärjestön hallituksen edustajat seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Tervetuloa vaikuttamaan!

Piirikokous valitsi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi piirin puheenjohtajaksi Iisakki Kiemungin ja piirihallituksen jäseniksi Heidi Leinosen ja Piia Olkinuoran. Onnea valituille ja aurinkoista loppusyksyä kaikille!

 

Kirsti Suoranta

Print Friendly, PDF & Email