Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

syyskuu 2023

Seniorikahvila, teemana asumisen ennakointi ikääntyessä

syyskuu 25 @ 13:00 - 15:00
HTY:n toimitila, Raatihuoneenkatu 20, Hämeenlinna, Raatihuoneenkatu 20
Hämeenlinna,
+ Google Map

Seniorikahvilan teemana on asumisen ennakointi ikääntyessä, mistä kertoo ikääntyvien asumisneuvoja Katja Kopra. Hämeenlinnassa neuvonnan tavoitteena on tukea ikääntyviä kuntalaisia asumisen ennakoinnin suunnitelmissa ja asumisen pulmien ratkaisemisessa, kuten kodin turvallisuuteen, liikkumiseen tai asunnonvaihtamiseen liittyvissä asioissa. Yhdessä voidaan pohtia esimerkiksi toiminnallisiin muutostöihin liittyviä asioita, kuten huonekalujen ja tavaroiden sijoittelua, valaistusta tai apuvälinetarpeita, joiden avulla mahdollistetaan ikääntyvän turvallisempi liikkuminen ja osallistuminen arjen toimintoihin. Ohjausta saa myös rakenteellisiin muutostöihin, kuten tukikahvojen ja luiskien hankintaan ja asennukseen. Isommissa asunnonmuutostyötarpeissa tehdään yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa. Erilaisia…

Lue lisää »

Kahvihetki päättäjien kanssa: Hämeenlinnan palveluverkko

syyskuu 27 @ 18:00 - 20:00
HTY:n toimitila, Raatihuoneenkatu 20, Hämeenlinna, Raatihuoneenkatu 20
Hämeenlinna,
+ Google Map

Hämeenlinnan kaupunki on tehnyt palveluverkkoselvityksen, jonka tavoitteena on arvioida varhaiskasvatus-, opetus-, nuoriso- ja kirjastopalveluja alueellisesti suhteessa väestörakenteen muutokseen ja kaupungin talouden tasapainotukseen.  Päätökset palveluverkosta tehdään kaupunginvaltuustossa marraskuussa 2023. Hämeenlinnan sivistys- ja hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtaja Mia Heinonen kertoo palveluverkkoselvityksestä sekä lautakunnan näkemyksistä virkamiesten esittämiin muutoksiin palveluverkossa.

Lue lisää »
lokakuu 2023

Johtokunnan kokous

lokakuu 3 @ 18:00 - 20:00
Verkossa: Teams + Google Map
Lue lisää »

Seniorikahvila

lokakuu 9 @ 13:00 - 15:00
HTY:n toimitila, Raatihuoneenkatu 20, Hämeenlinna, Raatihuoneenkatu 20
Hämeenlinna,
+ Google Map
Lue lisää »

Eduskuntavierailu

lokakuu 19 @ 12:30 - 19:30
Wetterhoffin tilausliikennepysäkki, Wetterhoffinkatu 4
Hämeenlinna, Suomi
+ Google Map

Kansanedustaja Johannes Koskinen on kutsunut hämeenlinnalaisia tutustumaan eduskunnan toimintaan. Ohjelmassa on eduskunnan esittely, täysistunnon seuraamista sekä kahvit. Matkaan lähdetään Pekolan tilausajobussilla torstaina 19.10.2023 kello 12.30 Wetterhoffin tilausajopysäkiltä, jonne palataan kello 19.30. Mukaan mahtuu 50 henkilöä (ilmoittautumisjärjestyksessä). Matkan hinta on 10 euroa. Ilmoittaudu mukaan 29.9.2023 mennessä sähköpostilla hml.hty(at)outlook.com tai tekstiviestillä Kirsti Suorannan puhelimeen 041 549 4516. Kuvan Eduskuntatalon katosta on ottanut Hanne Salonen / Eduskunta.

Lue lisää »
+ Export Events