20.1.2023 Pirjo Virtanen 0Comment

Hämeenlinnan Työväenyhdistyksen syyskokouksessa 2022 valittu johtokunta kokoontui ensimmäiseen yhteiseen suunnitteluseminaariinsa lauantaina 14.1.2023.

Suunnitteilla on aktiivinen tapahtumakevät. Tapahtumat löytävät tapahtumakalenteristamme ja Facebook-ryhmästämme sekä Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten Järjestöpalstalta. Tervetuloa mukaan tapahtumiimme!

Aloitamme kevään vaalityön jo ensi viikolla 23.1. Yhdistyksemme ehdokkaat ovat silloin tentattavana Seniorikahvilassa.

Seuraava tilaisuus on yhdistyksen ja Kunnallisjärjestön yhteinen vaalistartti ”Päättäjäkahvit” maanantaina 30.1. Järjestämme päättäjäkahvit myös helmi- ja maaliskuussa.

Johtokunta suunnitteli kevääksi kaksi teemakävelyä. Ensimmäinen kävely suuntautuu helmikuun lopussa Kaurialaan. Kävelyn lomassa keskustelemme koulutuksesta ja sivistyksestä. Toisen kävelyn teemaksi valikoitui tasa-arvo ja kulttuuri, sillä se toteutetaan Minna Canthin päivänä eli tasa-arvon päivänä 19.3.2023.

Seniorikahvila kokoontuu edelleen kaksi kertaa kuukaudessa. Kahvilassa käsittelemme mm. ikäihmisten edunvalvontaan ja hyvinvointiin liittyviä teemoja. Perheille järjestämme Kaupunginpuistossa maaliskuun loppupuolella pääsiäisaiheisen tapahtuman. Kevätkauden loppupuolella järjestämme jo perinteeksi muodostuneen helatorstain retken.

Vaalien lisäksi valmistaudumme tulevaan SDP:n puoluekokoukseen. Puoluekokousaloitteita valmistelemme jo tammikuussa ja työstämme ne loppuun helmikuussa. Kevätkokous on maaliskuussa ja muita jäsentapaamisia ja yleiskokouksia järjestämme tarpeen mukaan.

Hämeen sosialidemokraattien vaalibussi starttaa maaliskuun 11. päivä ja liikkuu ennalta sovitun aikataulun mukaisesti koko maakunnan alueella. Hämeenlinnan Työväenyhdistys järjestää tarjoilua muutamaan vaalibussin pysähtymispaikkaan kantakaupungissa. Osallistumme muutenkin aktiivisesti paikallisiin tilaisuuksiin puolueen kampanjapäivinä. Vaalivoittoon tarvitaan meitä kaikkia; yhdessä toimien saavutamme parhaan mahdollisen vaalituloksen. Nähdään yhdistyksen tilaisuuksissa!

Kirsti Suoranta
HTY:n puheenjohtaja

 

Print Friendly, PDF & Email