Numero 15

Olen 39-vuotias pääluottamusmies, lähtöisin työläisperheessä ja ylpeä siitä. Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu ja hallituksen jäsen ja Teollisuusliiton valtuuston jäsen. Tärkeimmäksi koen roolini uusioperheen isänä ja aviomiehenä. Harrastuksiini kuulu lenkkeily ja kuntosali.

Haluan parantaa työntekijöiden asemaa yhteiskunnassa. Työehdot tulee määritellä ja turvata jatkossakin työehtosopimuksilla. Työntekijän toimeentuloon pitää riittää yksi vakituinen työ. Työntekijöiden ja luottamushenkilöiden asemaa tulee vahvistaa lainsäädännön kautta.

Tasa-arvoinen vanhemmuus on lapsen edun mukaista. Erotilanteissa lasten vanhemmat ovat eriarvoisessa asemassa lain edessä, tämä pitää korjata eduskunnassa.

Nuorten syrjäytymistä tulee ehkäistä jämäkästi. Yhteiskunnan tulee turvata nuorten harrastusmahdollisuudet riippumatta perheiden taloudellisesta tilanteesta. Nuorten kouluttaminen ja turvallisen työelämän takaaminen luovat edellytykset tulevaisuudelle.

Asuinympäristöjä pitää kehittää esteettömäksi ja palvelut pitää olla tavoitettavissa.

Täytä linkistä https://www.lyyti.fi/reg/Viitanen2023 omat tiedot ja ollaan yhteydessä ja katsotaan miten juuri sinä voisit olla auttamassa minua matkalla kohti yhtä unelmani ja eduskuntaa.

Yhteistyöterveisin

Timo Viitanen

Pääluottamusmies
Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu
Kaupunginhallituksen jäsen
Teollisuusliiton valtuuston jäsen

ps. tutustu myös  kotisivuun https://timoviitaneneduskuntaan.com/

Print Friendly, PDF & Email